Naslovna Ključne reči Odžaci

Ključna reč: Odžaci

Formiran Privremeni organ opštine Odžaci

ODŽACI - Vlada Republike Srbije 20. februara 2020. godine donela je Odluku o raspuštanju Skupštine opštine Odžaci i obrazovanju Privremenog organa opštine Odžaci.

Sajam zapošljavanja u Odžacima

ODŽACI - Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Sombor organizuje dva Sajma zapošljavanja u Zapadnobačkom okrugu.

Đaci od ponedeljka ponovo u školskim klupama

ODŽACI - Na osnovu procene aktuelne epidemiološke situacije na teritoriji AP Vojvodine, nadležni organi predložili su prestanak privremene obustave rada u školskim i predškolskim kolektivima počev od 24. februara 2020. godine.

Raspisani javni konkursi za sufinansiranje programa udruženja građana u opštini Odžaci

ODŽACI - Obaveštavaju se udruženja građana sa teritorije opštine Odžaci da su raspisani javni konkursi za sufinansiranje programa udruženja građana.

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju do 23. februara

SRBIJA - U cilju povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, od 17. do 23. februara 2020. godine sprovešće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju.

Crveni krst Odžaci obeležio 74 godine od osnivanja

ODŽACI - Crveni krst Odžaci je povodom obeležavanja 74 godine od osnivanja organizacije upriličio prijem za neke od saradnika kojima su podeljene zahvalnice i pokloni.

Usluga ne nosi smeće u ponedeljak zbog državnog praznika

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ - Obaveštavaju se građani da JKP "Usluga" neće odnositi smeće u ponedeljak 17. februara zbog državnog praznika.

U sredu bez struje u delu Odžaka

ODŽACI - Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Odžacima za sredu, 12. februar.

Prva rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. februara

VOJVODINA - JVP "Vode Vojvodine" podseća obveznike da se naknada za odvodnjavanje za fizička lica plaća akontativno, u četiri rate. Prva rata dospeva 15. februara, druga 15. maja, treća 15. avgusta, a poslednja 15. novembra.

Odžačanin uhapšen zbog droge

ODŽACI - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivične prijave protiv tri osobe, osumnjičene za nelegalnu trgovinu narkoticima, dok se još dve terete za neovlašćeno držanje droge.

Oglas za davanje u zakup i korišćenje poljoprivrednog zemljišta u opštini Odžaci

ODŽACI - Predsednica opštine Odžaci mr Latinka Vasiljković, je dana 27.01.2020. godine donela Odluku o raspisivanju Javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Odžaci i raspisala Oglas za prikupljanje pisanih ponuda.

Na teritoriji opštine Odžaci jedna osoba poginula u saobraćaju

ODŽACI - Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o stanju bezbednosti saobraćaja u Zapadnobačkom okrugu za period od 20. do 26. januara.

Školama u opštini Odžaci sredstva za nabavku interaktivnih tabli

ODŽACI - Nedavno je završen konkurs Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice na kome je izdvojeno 70.400.000 dinara za nabavku opreme u školama na teritoriji Vojvodine.

Slana soba u Odžacima nastavlja sa radom posle zimske pauze

ODŽACI - U Odžacima je ponovo počela sa radom slana soba, koja se nalazi u Udruženju za pomoć MNRO u Železničkoj 25, a mogu da je koriste svi zainteresovani građani od 13:00 do 19:00 časova i to bez zakazivanja.

Računarska oprema za Dom zdravlja od Sportskog saveza opštine Odžaci

ODŽACI - Za potrebe administracije, predstavnicima Doma zdravlja Odžaci, uručena je računarska oprema u vrednosti od oko 150 hiljada dinara, koju je donirao Sportski savez opštine Odžaci.

Crveni krst Odžaci realizovao akciju „Jedan paketić, puno ljubavi“

ODŽACI - Crveni krst Odžaci je i ove 2019/2020. godine realizovao već tradicionalnu aktivnost organizacije pod nazivom "Jedan paketić, puno ljubavi".

Poslednje vesti