Naslovna Ključne reči Karavukovo

Ključna reč: Karavukovo

Vranjansko veče 28. februara u Karavukovu

KARAVUKOVO - Kulturno-umetničko društvo "Borislav Bora Stanković" organizovaće 28. februara u 19:00 časova Vranjansko veče.

U januaru akcije dobrovoljnog davanja krvi u Odžacima, Karavukovu i Srpskom Miletiću

ODŽACI / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIĆ - Crveni krst Odžaci realizovaće tri akcije dobrovoljnog davanja krvi u toku meseca januara.

Zločin u Karavukovu: Pedesetogodišnji muškarac ubio bivšu suprugu

KARAVUKOVO - U Karavukovu u opštini Odžaci jutros oko šest sati B. M. (50) pucao je iz pištolja i ubio bivšu suprugu V. M. (51).

Iz Dunava izvučena tela dve migrantkinje

KARAVUKOVO - Na obalu Dunava izvučena su tela dve mlade žene, koje su nestale zajedno sa još četvoro migranata koji su pokušali da pređu reku kod Karavukova.

Prevrnuo se čamac sa migrantima kod Karavukova, traga se za šestoro ljudi

KARAVUKOVO - Šestoro migranata, među kojima se nalazilo i dvoje dece, nestalo je kada se njihov čamac prevrnuo prilikom prelaska Dunava kod Karavukova.

Najavljena totalna obustava saobraćaja zbog radova na putu između Odžaka i Karavukova

ODŽACI / KARAVUKOVO - Opštinska uprava Odžaci obaveštava građane da će doći do obustave saobraćaja zbog najavljenih radova na rehabilitaciji opštinskog puta L410 na deonici od izlaska iz naseljenog mesta Odžaci do ulaska u naseljeno mesto Karavukovo.

(FOTO) Učenici iz Karavukova i Deronja saznali više o prevenciji bolesti zavisnosti

KARAVUKOVO / DERONJE - Crveni krst Odžaci u saradnji sa Policijskom stanicom Odžaci je u petak 6. decembra organizovao dva predavanja na temu prevencije bolesti zavisnosti.

Predavanje o NTC sistemu učenja u subotu u Karavukovu

KARAVUKOVO - U Osnovnoj školi "Bora Stanković" u Karavukovu u subotu, 30. novembra održaće se seminar o NTC sistemu učenja. Predavanje će držati dr Ranko Rajković.

Počeli radovi na sanaciji lokalnog puta u Karavukovu

KARAVUKOVO - U Karavukovu su 22. novembra počeli radovi na sanaciji lokalnog puta L410 dužine 5,6 kilometara, a reč je o deonici od izlaska iz Odžaka, do izlaska iz Karavukova, na putu prema Bogojevu.

Usluga najavila hiperhlorisanje vodovodne mreže u Karavukovu

KARAVUKOVO - Javno komunalno preduzeće "Usluga" obaveštava stanovnike Karavukova da će se hiperhlorisanje vodovodne mreže vršiti u periodu od 8. novembra od 08:00 časova, do 9. novembra do 08:00 časova.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak u Karavukovu, Srpskom Miletiću i Odžacima

KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIĆ / ODŽACI - Crveni krst Odžaci organizuje u četvrtak 25. oktobra tri akcije dobrovoljnog davanja krvi u naseljenim mestima opštine.

U sredu bez struje u delu Karavukova

KARAVUKOVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Karavukovu za sredu 23. oktobar.

Polet iz Karavukova pobedom u gostima došao do četvrte pozicije na tabeli PFL Sombor

PFL SOMBOR - Za vikend je odigrano 7. kolo Područne fudbalske lige Sombor. Obeležilo ga je napredovanje Karavukovčana do četvrte pozicije, ali i još neke sjajne utakmice vodećih timova na gostujućim terenima.

PFL Sombor: Ekipe iz Bačkog Brestovca i Karavukova sjajne u četvrtom kolu

PFL SOMBOR - Nakon odigranog četvrtog kola Područne fudbalske lige Sombor, poredak na tabeli polako poprima neku logičnu formu, koja razume se nije konačna, ali pruža jasan uvid u to koliko su ozbiljno određeni timovi pristupili pripremama za početak jesenjeg dela prvenstva.

KSR Dunav Karavukovo vicešampion Srpske bass lige

KARAVUKOVO / BEZDAN - Završno kolo Srpske bass lige na Bajskom kanalu kod Bezdana ipak je održano, uprkos visokom temperaturom i niskim vodostajem.

Karavukovo u petak slavi Svetog proroka Iliju, organizatori pripremili bogat program

KARAVUKOVO - U Karavukovu će u petak 2. avgusta biti proslavljena seoska slava Sveti prorok Ilija, a organizatori su najavili mnoštvo kulturno-umetničkih, zabavnih i sportskih aktivnosti.

Poslednje vesti