Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge Portala „Naši Odžaci“. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu bez saglasnosti Portala „Naši Odžaci“ da koriste tekstualni materijal i fotografije, uz obavezno vidljivo navođenje izvora (www.nasiodzaci.rs) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta.

NAPOMENA:

  • Korišćenje materijala uz nepoštovanje pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.
  • Portal „Naši Odžaci“ zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.
  • Ukoliko smatrate da je Portal „Naši Odžaci“ povredio Vaša autorska prava, možete nam se obratiti putem e–mail adrese: info@nasiodzaci.rs i mi ćemo uzeti u razmatranje Vaš slučaj.

Zaštita privatnosti:

Portal „Naši Odžaci“ poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala i stoga neće otkrivati niti distribuirati podatke korisnika trećoj strani osim u slučaju kršenja Uslova korišćenja i u slučaju odobrenja korisnika.

Više informacija možete pronaći na posebnoj stranici Politika privatnosti.

Linkovi ka drugim web stranicama:

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Portala „Naši Odžaci“, ne smatraju se delom sajta i Portal „Naši Odžaci“ ne snosi odgovornost za njih.

Društvene mreže:

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori Facebook stranica „Naši Odžaci“ uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Sporne komentare građani mogu prijaviti putem e-maila: info@nasiodzaci.rs

Izmene uslova korišćenja:

Portal „Naši Odžaci“ zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Portal „Naši Odžaci“ neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.