Formiran Privremeni organ opštine Odžaci

ODŽACI - Vlada Republike Srbije 20. februara 2020. godine donela je Odluku o raspuštanju Skupštine opštine Odžaci i obrazovanju Privremenog organa opštine Odžaci.

Sajam zapošljavanja u Odžacima

ODŽACI - Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Sombor organizuje dva Sajma zapošljavanja u Zapadnobačkom okrugu.

Đaci od ponedeljka ponovo u školskim klupama

ODŽACI - Na osnovu procene aktuelne epidemiološke situacije na teritoriji AP Vojvodine, nadležni organi predložili su prestanak privremene obustave rada u školskim i predškolskim kolektivima počev od 24. februara 2020. godine.

Raspisani javni konkursi za sufinansiranje programa udruženja građana u opštini Odžaci

ODŽACI - Obaveštavaju se udruženja građana sa teritorije opštine Odžaci da su raspisani javni konkursi za sufinansiranje programa udruženja građana.

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju do 23. februara

SRBIJA - U cilju povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, od 17. do 23. februara 2020. godine sprovešće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju.

Crveni krst Odžaci obeležio 74 godine od osnivanja

ODŽACI - Crveni krst Odžaci je povodom obeležavanja 74 godine od osnivanja organizacije upriličio prijem za neke od saradnika kojima su podeljene zahvalnice i pokloni.

Prva rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. februara

VOJVODINA - JVP "Vode Vojvodine" podseća obveznike da se naknada za odvodnjavanje za fizička lica plaća akontativno, u četiri rate. Prva rata dospeva 15. februara, druga 15. maja, treća 15. avgusta, a poslednja 15. novembra.

Odžačanin uhapšen zbog droge

ODŽACI - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivične prijave protiv tri osobe, osumnjičene za nelegalnu trgovinu narkoticima, dok se još dve terete za neovlašćeno držanje droge.

Miletićani organizuju humanitarnu žurku za Ognjena Markovića

SRPSKI MILETIĆ - U Domu kulture u Srpskom Miletiću 13. februara od 20:00 časova održaće se humanitarna žurka za Ognjena Markovića.

Vranjansko veče 28. februara u Karavukovu

KARAVUKOVO - Kulturno-umetničko društvo "Borislav Bora Stanković" organizovaće 28. februara u 19:00 časova Vranjansko veče.

Oglas za davanje u zakup i korišćenje poljoprivrednog zemljišta u opštini Odžaci

ODŽACI - Predsednica opštine Odžaci mr Latinka Vasiljković, je dana 27.01.2020. godine donela Odluku o raspisivanju Javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Odžaci i raspisala Oglas za prikupljanje pisanih ponuda.

Na teritoriji opštine Odžaci jedna osoba poginula u saobraćaju

ODŽACI - Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o stanju bezbednosti saobraćaja u Zapadnobačkom okrugu za period od 20. do 26. januara.

Školama u opštini Odžaci sredstva za nabavku interaktivnih tabli

ODŽACI - Nedavno je završen konkurs Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice na kome je izdvojeno 70.400.000 dinara za nabavku opreme u školama na teritoriji Vojvodine.

Slana soba u Odžacima nastavlja sa radom posle zimske pauze

ODŽACI - U Odžacima je ponovo počela sa radom slana soba, koja se nalazi u Udruženju za pomoć MNRO u Železničkoj 25, a mogu da je koriste svi zainteresovani građani od 13:00 do 19:00 časova i to bez zakazivanja.

Računarska oprema za Dom zdravlja od Sportskog saveza opštine Odžaci

ODŽACI - Za potrebe administracije, predstavnicima Doma zdravlja Odžaci, uručena je računarska oprema u vrednosti od oko 150 hiljada dinara, koju je donirao Sportski savez opštine Odžaci.

Crveni krst Odžaci realizovao akciju „Jedan paketić, puno ljubavi“

ODŽACI - Crveni krst Odžaci je i ove 2019/2020. godine realizovao već tradicionalnu aktivnost organizacije pod nazivom "Jedan paketić, puno ljubavi".

Poslednje vesti