Reklamiranje na Portalu "Naši Odžaci"

Želite da plasirate poruku? Imate proizvod koji biste hteli da predstavite javnosti? Zvanično saopštenje, prezentaciju Vašeg posla ili delatnosti?
Mi Vam možemo pomoći u tome! Zajedno ćemo definisati Vaše potrebe, osmisliti i predložiti optimalnu kampanju kako biste izvukli maksimum iz uloženih sredstava. Tu se ne završava naša saradnja, već dalje nastavljamo da pratimo tok kampanje, pratimo Vašu konkurenciju i predlažemo naredne poteze, jer je naš zajednički cilj unapređenje Vašeg poslovanja.

Možemo Vam ponuditi sledeće načine promocije:

Banner reklame

Grafička rešenja, banneri koji se prikazuju na celom sajtu, na svim uređajima. Klikom na banner, posetilac će biti preusmeren na Vaš veb sajt, Facebook stranicu, Instagram profil, naš Poslovni adresar, itd.

PR tekstovi i saopštenja

Promovisani PR tekstovi predstavljeni kao novinski članci u rubrici Promo. Sve PR tekstove delimo na društvene mreže. Tekstovi mogu biti u obliku oglasa za posao, saopštenja, prezentacija proizvoda, usluga...

SMS mali oglasi

U svakom trenutku možete poslati SMS mali oglas koji će biti vidljiv na posebnoj stranici, ali i ispod svake vesti na sajtu. Na taj način po veoma pristupačnoj ceni, veoma brzo i jednostavno možete postaviti reklamu.

Kontaktirajte nas za više informacija:

060/4-838-838

info@nasiodzaci.rs