Formiran Privremeni organ opštine Odžaci

ODŽACI - Vlada Republike Srbije 20. februara 2020. godine donela je Odluku o raspuštanju Skupštine opštine Odžaci i obrazovanju Privremenog organa opštine Odžaci.

Sajam zapošljavanja u Odžacima

ODŽACI - Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Sombor organizuje dva Sajma zapošljavanja u Zapadnobačkom okrugu.

Đaci od ponedeljka ponovo u školskim klupama

ODŽACI - Na osnovu procene aktuelne epidemiološke situacije na teritoriji AP Vojvodine, nadležni organi predložili su prestanak privremene obustave rada u školskim i predškolskim kolektivima počev od 24. februara 2020. godine.

Raspisani javni konkursi za sufinansiranje programa udruženja građana u opštini Odžaci

ODŽACI - Obaveštavaju se udruženja građana sa teritorije opštine Odžaci da su raspisani javni konkursi za sufinansiranje programa udruženja građana.

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju do 23. februara

SRBIJA - U cilju povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, od 17. do 23. februara 2020. godine sprovešće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju.

Prva rata naknade za odvodnjavanje dospeva 15. februara

VOJVODINA - JVP "Vode Vojvodine" podseća obveznike da se naknada za odvodnjavanje za fizička lica plaća akontativno, u četiri rate. Prva rata dospeva 15. februara, druga 15. maja, treća 15. avgusta, a poslednja 15. novembra.

Oglas za davanje u zakup i korišćenje poljoprivrednog zemljišta u opštini Odžaci

ODŽACI - Predsednica opštine Odžaci mr Latinka Vasiljković, je dana 27.01.2020. godine donela Odluku o raspisivanju Javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Odžaci i raspisala Oglas za prikupljanje pisanih ponuda.

Školama u opštini Odžaci sredstva za nabavku interaktivnih tabli

ODŽACI - Nedavno je završen konkurs Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice na kome je izdvojeno 70.400.000 dinara za nabavku opreme u školama na teritoriji Vojvodine.

Slana soba u Odžacima nastavlja sa radom posle zimske pauze

ODŽACI - U Odžacima je ponovo počela sa radom slana soba, koja se nalazi u Udruženju za pomoć MNRO u Železničkoj 25, a mogu da je koriste svi zainteresovani građani od 13:00 do 19:00 časova i to bez zakazivanja.

Računarska oprema za Dom zdravlja od Sportskog saveza opštine Odžaci

ODŽACI - Za potrebe administracije, predstavnicima Doma zdravlja Odžaci, uručena je računarska oprema u vrednosti od oko 150 hiljada dinara, koju je donirao Sportski savez opštine Odžaci.

Za uništavanje vetrozaštitnog pojasa kazne do 150.000 dinara

KULA / VRBAS / SOMBOR - Građani i firme, koji bespravno seku drveće u vetrozaštitnim pojasevima, biće kažnjeni novčanom kaznom od 25.000 do 150.000 dinara, a moguće su i krivične prijave protiv njih, upozorava Odeljenje poljoprivrede i zaštite životne sredine iz Sombora.

Objavljen Javni poziv za nabavku novog traktora u 2020. godini

SRBIJA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za agrarna plaćanja raspisala je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora u 2020. godini.

Lomljenje velike česnice sa dukatom na Božić u Odžacima

ODŽACI - Turistička organizacija opštine Odžaci i Srpska pravoslavna crkva obeležiće u utorak Božić tradicionalnim lomjenjem velike božićne česnice ispred Hrama spaljivanja moštiju Svetog Save.

Obaveštenje o radu klizališta u Odžacima za vreme praznika

ODŽACI - Obaveštavaju se građani opštine Odžaci da će klizalište zbog novogodišnjih praznika raditi u izmenjenim terminima.

Klizalište u Odžacima počinje sa radom 28. decembra

ODŽACI - Klizalište koje je postavljeno na platou ispred Sportskog centra Odžaci, počinje sa radom u subotu 28. decembra, u 12:00 časova. Na dan otvaranja, za sve građane ulaz je besplatan.

PU Sombor apeluje: Ne kupujte pirotehniku od neovlašćenih osoba!

ODŽACI - Policijska uprava u Somboru apeluje na građane da tokom predstojećih praznika ne kupuju pirotehnička sredstva od neovlašćenih osoba i na mestima koja za to nisu predviđena, kao što su pijace i ulične tezge.

Poslednje vesti