Računarska oprema za Dom zdravlja od Sportskog saveza opštine Odžaci

106

ODŽACI - Za potrebe administracije, predstavnicima Doma zdravlja Odžaci, uručena je računarska oprema u vrednosti od oko 150 hiljada dinara, koju je donirao Sportski savez opštine Odžaci.

Foto: Opština Odžaci

Sekretar Sportskog saveza Mihajlo Sujer, izrazio je zadovoljstvo što je saradnja Sportskog saveza i Doma zdravlja Odžaci iz godine u godinu sve bolja.

„Veoma je važno da nastavimo uzajamnu saradnju i aktivnosti na poboljšanju uslova rada i poboljšanju efikasnosti službe administracije, s obzirom na sve veći broj sportista koji moraju da prođu lekarske preglede dva puta godišnje“, istakao je Sujer.

Direktor Doma zdravlja Odžaci, Steva Panić, ovom prilikom zahvalio se na donaciji. „Želim da se zahvalim na ovoj velikodušnoj donaciji i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrom saradnjom kao i do sada“, kaže Panić.

Uručenju opreme prisustvovali su predsednik Sportskog saveza opštine Odžaci Jelena Ignjatić, sekretar Mihajlo Sujer, član Veća za sport i omladinu Nebojša Nikolić, direktor Doma zdravlja Odžaci Steva Panić, načelnik Odeljenja opšte prakse Doma zdravlja Odžaci doktor Aleksandar Zejak i glavni medicinski tehničar Doma zdravlja Zoran Pavlović.