U subotu svečano otvaranje novog „Izgled“ salona nameštaja u Odžacima

1969

ODŽACI - Ukoliko ste planirali uskoro da kupujete nameštaj, predlažemo vam da sačekate do subote i posetite Odžake, gde će svečano biti otvoren novi salon nameštaja firme "Izgled" koja uspešno posluje već 25 godina.

Veliko otvaranje u subotu, 18. maja!

U subotu, 18. maja sa početkom od 10 časova ujutru, svečano će biti otvoren novi salon nameštaja u Odžacima. Posle 25 godina uspešnog poslovanja, Proizvodnja nameštaja „Izgled“ otvara novi salon u Odžacima kako bi svojim kupcima približila kompletan asortiman i olakšala kupovinu domaćeg, visoko kvalitetnog nameštaja koji je proizveden u Srbiji.

U ponudi je proizvodnja kako pločastog, nameštaja po meri, tako i tapaciranog nameštaja. Pored salona nameštaja u Srbobranu, Kuli i Ruskom Krsturu, ovo je 4. salon koji firma „Izgled“ otvara.

Za subotu 18. maja, kada će vrata novog salona biti otvorena za sve posetioce i kupce, pored svečanog otvaranja, u planu su razne akcije, široki asortiman robe, kao i vredni pokloni za veću kupovinu.

Novi salon nameštaja možete posetiti na adresi Železnička 16, u Odžacima (prekoputa Pošte), a više informacija možete dobiti na telefon: 064/64 65 486.